Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-09@08:49:09 GMT

روحانی چرا عصبانی است؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۲۷۶۲

روحانی چرا عصبانی است؟

صراط:

دولت حسن روحانی در حالی دو سال پایانی عمر خود را سپری می‌کند که رئیس آن، ترجیح می‌دهد به‌جای گزارش میزان عملی کردن وعده‌های خود، به رویارویی با نهادی بپردازد که این روزها در بین مردم، به محبوبیت و کارآمدی شناخته می‌شود.

به گزارش فارس شاید همین اشتباه روحانی است که صدای حامیان او را نیز بلند کرده است، تا جایی که حجّت‌الاسلام سیّد محمود دعایی که عادت به اظهارنظر رسانه‌ای علیه دولت ندارد، به خبرنگار فارس می‌گوید: «رئیس‌جمهور نباید مرتکب اشتباه شود و نباید سد راه کسانی شود که در حال حاضر با قدرت و قوت، خدمات ارزشمندی را ارائه می‌دهند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرمسئول روزنامه اطّلاعات در ادامه می‌گوید: «رئیس‌جمهور نباید مرتکب اشتباه شود و نباید سد راه کسانی شود که در حال حاضر با قدرت و قوت خدمات ارزشمندی را ارائه می‌دهند».

این تنها دعایی نیست که با درک واقعیت‌های موجود، به روحانی تذکر می‌دهد که نسبت به قوّه قضائیه مرتکب اشتباه نشود، بلکه دیگر حامی دولت نیز به مخالفت با سخنان امروز روحانی برمی‌خیزد.

همچنین محمود صادقی نماینده اصلاح‌طلب فراکسیون امید که اغلب او را به عنوان مدافع دولت می شناسند، در واکنش به اظهارات روحانی می گوید: آقای روحانی! فساد فساد است، چه میلیونی چه میلیاردی؛ به جای فرافکنی با غده‌های فساد در دستگاههای زیرمجموعه خودتان مقابله کنید. بعضی از همکاران شما در هیأت دولت دست‌کمی از همتایانشان در دولت سَلَف ندارند.

حجّت مرتجی، از کارکنان خبرگزاری دولت(ایرنا) از زاویه دیگری به نقد اظهارات رئیس‌جمهور می‌پردازد و با انتخاباتی دانستن این سخنان، می‌نویسد: «سخنرانی امروز روحانی بیشتر شبیه نطق انتخاباتی بود. از ‎روحانی در این موقعیت انتظار می‌رود بجای نطق و تهدید به افشا، به اقدام عملی دست بزند. فرصت به سرعت از دست می رود».

ابعاد خطای محاسباتی روحانی در سخنرانی امروز خود، وقتی عیان‌تر می‌شود که به‌یاد بیاوریم که از صدور حکم حبس پنج ساله برای حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور به جرم فساد مالی، چند هفته بیش‌تر سپری نشده است. آیا افکار عمومی، لحن تند روحانی خطاب به دستگاه قضا را ناشی از برخورد این دستگاه با برادر خود نمی‌داند؟! به‌ویژه که سابقه خط و نشان کشیدن از سوی رئیس‌جمهور در صورت برخورد با نزدیکانش، هنوز از حافظه‌ها پاک نشده است.

محمّد سلیمانی، وزیر اسبق ارتباطات در همین راستا به خبرنگار فارس می‌گوید: «روحانی با این عصبانیتش تأثیر منفی در جامعه می‌گذارد، مخصوصاً این موضوع در افکار عمومی برداشت می‌شود که منشأ عصبانیت رئیس جمهور از دادگاهی شدن برادرش و برادر معاون اولش است»(اینجا).

سیّد حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملّی و سیاست خارجه نیز سخنان روحانی درباره برخورد با مفاسد را به چالش می‌کشد و در نطق میان دستور خود می‌گوید:« آقای رئیس جمهور مفاسد اقتصادی در دستگاه‌های جنابعالی اتفاق می‌افتد در شش سال گذشته مبارزه می‌کردید. اگر می‌گویید کشاندن افراد به دادگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی نیست شما با مفاسد مبارزه کنید و در این مسیر از برادر خودتان شروع کنید»(اینجا).

دیگر نماینده‌ای که به اظهارات روحانی واکنش نشان می‌دهد حسینعلی شهریاری، نماینده زاهدان در مجلس است. شهریاری که حمله به قوّه قضائیه از سوی رئیس‌جمهور را ناشی از عدم تحقق وعده‌های انتخاباتی دولت می‌داند، می‌گوید: «اینکه آقای رئیس‌جمهور می‌گوید باید با دانه درشت‌ها برخورد شود مگر از برادر آقای رئیس‌جمهور هم دانه درشت‌تر داریم که قوه قضائیه با وی برخورد کرده است»(اینجا).

انتقاد به سخنان روحانی، به چهره‌های سیاسی ختم نمی‌شود. اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل طی نامه‌ای به رئیس جمهور می‌نویسد: «آقای روحانی! دیگر مجالی برای شعار و وعده نیست؛ امروز باید پاسخگو باشید و به جای فعالیت‌های انتخاباتی به ارائه گزارش از عملکردتان بپردازید»(اینجا).

شاید به‌زعم رئیس‌جمهور و مشاوران وی، بهترین راهبرد در مقطع فعلی برای فرار از پاسخگویی، به‌حاشیه راندن مشکلات کشور با طرح موضوعاتی از قبیل رفراندوم، دوگانه‌سازی و حمله به قوّه قضائیه باشد، امّا به‌نظر می‌رسد که این، بهترین استرانژی نیست، چرا که افکار عمومی عملکرد دولت را به قضاوت خواهند نشست و از خود خواهند پرسید که آیا تمرکز و اهتمام به بی‌اثر کردن تحریم‌ها، می‌تواند پایان خوشی را برای دولت حسن روحانی رقم بزند یا جنجال‌آفرینی و فرار از پاسخگویی؟ افکار عمومی به‌خوبی می‌داند که تلاش برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در ماه‌های پایانی دولت، اهمیت دارد یا طرح موضوعات انتزاعی و دوگانه‌سازی‌های کاذب؟

کم‌تر از سه ماه از آخرین دیدار هیأت دولت با رهبر انقلاب می‌گذرد و به‌نظر می‌رسد بازخوانی توصیه‌ای مهم خطاب به دولتمردان، یک بار دیگر برای رئیس‌جمهور، ضروری شده است: «از فروع و از حواشی، بجد پرهیز کنید؛ من می‌بینم متأسّفانه -مال امروز و دیروز هم نیست- در غالب دورانها ما زیاد دچار حواشی و فروع بوده‌ایم ... از آنها هرچه ممکن است پرهیز کنید».

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: رئیس جمهور روحانی دولت صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: ۱۰۰ هزار هکتار زمین در نهضت ملی مسکن تأمین شده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور در آئین واگذاری بیش از ۷هزار زمین و واحد مسکونی نهضت‌ ملی‌ مسکن در استان قم اظهارکرد: تأمین مسکن و زمین دغدغه خانواده‌هاست و از مسائل مهم کشور است لذا ۱۰۰ هزار هکتار زمین در نهضت ملی مسکن تامین شده و دولت در حال ساخت مسکن مورد نیاز است.

وی افزود: از ابتدای دولت اعلام کردیم که به دلیل امکانات و ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد، امکان رفع نیاز مسکن کاملاً وجود دارد.

رئیسی ادامه داد: امروز ساخت مسکن دغدغه تمام مدیران دولت سیزدهم است و باید در تمام بخش‌ها این دغدغه حس شود. این مسئله باید دغدغه همه بانک‌ها، وزارت‌خانه‌ها و بخش‌های دیگر باشد؛ در استانداری‌ها و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هفته‌ای یک جلسه برگزار می‌شود تا این دغدغه مردم برطرف شود.

رئیس جمهور گفت: امروز ۳۷۰۰واحد مسکونی و ۳۵۰۰قطعه زمین تحویل مردم قم شد که بسیار باعث خرسندی است. طبق گزارش رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و وزارت راه‌وشهرسازی، امروز  ساخت مسکن در روستاها هم آغاز شده است.

وی با اشاره به کم‌کاری‌های صورت گرفته در دولت قبل در زمینه مسکن نیز بیان کرد: اگر تلاش امروز برای رفع دغدغه مسکن مردم،‌ قبلاً هم صورت می‌گرفت، لازم نبود دولت عقب‌ماندگی‌ها را جبران کند.

رئیسی بیان کرد: تجربه مسکن مهر تجربه خوبی است و ما معتقدیم که نباید این طرح متوقف و از دستور خارج شود؛ مردم به این طرح برای خانه‌دارشدن امید بستند. نباید یک مدیر اعلام کند من این‌چنین طرحی را قبول ندارم؛ مردم چه باید بکنند؟ دولت با این طرح این‌گونه برخورد نکرد. درست است که طرح مسکن مهر را دولت‌های قبل متعهد شدند؛‌ اما بالاخره دولت با یک شخصیت حقوقی باید آن را انجام دهد؛‌ قولی که دیگران دادند را ما عملی کردیم. 

رئیس جمهور با اشاره به حل مشکلات مسکن استان قم اظهارداشت: امیدواریم با تلاش عزیزان در استان قم هرچه سریع‌تر نیاز مسکن در قم حل شود. ایجاد ۷۱ هزار واحد مسکن در استان برنامه‌ریزی شده که با تلاش مسئولان و کمک مردم عملیاتی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور: ۱۰۰ هزار هکتار زمین در نهضت ملی مسکن تأمین شده است
  • سفرهای استانی رئیس جمهور کم هزینه و به صرفه است
  • هفت وزیر، رئیس جمهور را در سفر به قم همراهی می‌کنند
  • تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی
  • همه برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر دوم خود به قم
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • مهمترین دستاوردهای دولت در سه سال اخیر در قم
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است